Četiri promašaja i veliki novčani gubitak

|   Sport
Novi strateg šampiona Srbije ne računa na Radživa van la Paru, Žandera, Hosea Alberta Kanjasa, a sasvim je izvesno da će među njima naći i Tomane.
Foto: FK Crvena zvezda

Završne borbe na domaćoj sceni Crvene zvezda dočekuje posle rezova u igračkom kadru, koje je napravio trener Dejan Stanković nakon zimskih priprema.
Novi strateg šampiona Srbije  ne računa na Radživa van la Paru, Žandera, Hosea Alberta Kanjasa,  a sasvim je izvesno da će među njima naći i Tomane, koji se nije nametnuo Stankoviću tokom priprema. 
Definitivno je da su ovi igrači veliki promašaj sportskog sektora tokom letnjeg prelaznog roka. Nakon njihovih veoma bledih nastup u jesenjem delu sezone Zvezda je pokušavala da ih proda, međutim nije bilo zainteresovanih klubova. 
Kada se podvuče crta jasno je da je klub na velikom gubitku. Zvezda je na dovođenje  Radživa van la Pare, Žandera, Hosea Alberta Kanjasa i njihove plate potrošila preko 2,5 miliona evra za ovu sezonu, s tim da ukoliko ostanu do kraja ugovora trošak može da pređe i 5.000.000 evra.
Inače, jedini strani igrač iz grupe letošnjih pojačajna koji je u Stankovićevim planovima je Argentinac Mateo Garsija, plaćen 1,8 miliona evra. On je pokazao određen kvalitet, ali omalenom krilu predstoji žestok rad kako postao uzdanica kluba. 
Inače, crveno-beli će odigrati derbi prvog kola nastavka sezone, koji ih očekuje na gostovanju Čukaričkom.