Forza Mihajlović: Srpski trener uspešno završio drugu fazu lečenja

|   Sport
Čuveni fudbaler i trener vodio je Bolonju na utakmici sa Lacijom prošlog vikenda, na oduševljenje navijača i fudbalera, koji su mu pružili veliku podršku u njegovoj borbi protiv teške bolesti. Mihajlović će zbog oporavka ipak propustiti gostovanje Juventusu u Torinu, koje se igra 19. oktobra, zato što u to vreme mora da se vrati terapijama. Plan je da se ponovo vrati u Bolonju, čim to uslovi dopuste. Dok se to ne desi, on će kao i do sada ekipu Bolonje nadzirati konsultacijama preko interneta.
Foto: FC Bologna

 

Siniša Mihajlović je pušten na kućno lečenje, nakon što je završio drugu etapu terapija protiv Leukemije. Srpski trener koji vodi Bolonju otputovao je sa porodicom na kratak odmor i oporavak u Rim, uz obećanje da će se uskoro vratiti treninzima i utakmicama svog tima.

Čuveni fudbaler i trener vodio je Bolonju na utakmici sa Lacijom prošlog vikenda, na oduševljenje navijača i fudbalera, koji su mu pružili veliku podršku u njegovoj borbi protiv teške bolesti.

Mihajlović će zbog oporavka ipak propustiti gostovanje Juventusu u Torinu, koje se igra 19. oktobra, zato što u to vreme mora da se vrati terapijama. Plan je da se ponovo vrati u Bolonju, čim to uslovi dopuste. Dok se to ne desi, on će kao i do sada ekipu Bolonje nadzirati konsultacijama preko interneta.