Good Food & Wine Festival u subotu na Sava Promenadi

|   Život
U subotu, 24. septembra na Sava Promenadi s početkom u 15.00 zakazano je svečano otvaranje Sajma tradcionalne hrane i pića koji se održava u okviru četvrtog po redu Good Food & Wine Festivala.
Foto: Pixabay

 

Organizatora najavljuju da će na svečanom otvaranju Festivala govoriti Danijela Vićentijević ispred Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i pokroviteljstvom Grada Beograda, organizuje se manifestacija na Sava promenadi.

Program Good Food & Wine Festivala - subota, 24. septembar, Sava Promenada:  
14.00 - 23.00 - Sajam tradicionalne hrane i vina domaćih  proizvođača iz regiona, uz degustacije, radionice i predavanja na  temu hrane i pića; druženje sa food & travel influenserima s domaće javne secene
14.00 - 22.00 - Izložba hleba „Hleb naš nasušni“ na Sajmu
15.00 - Svečano otvaranje za medije, dodela Good Food & Wine plaketa
18.00 - 19.00 - Nagradna tombola za posetioce Sajma
19.00 - 23.00 - Kulturno-umetnički program (tamburaši, pevači, folklorni ansambli)

Good Food & Wine Festival ima za cilj promociju Beograda kao najprestižnije siti brejk destinacije u regionu i  šire, kao i sveukupne turističke privrede Srbije kroz prezentaciju naše tradicionalne hrane, vina, zanatstva i drugih delatnosti. Festival se i ove godine održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijata za privredu i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija pod sloganom “Zvezda Beograda”, budući da je nosilac prestižnog istoimenog priznanja kao jedna od najboljih manifestacija u 2021, koju je podržao Grad Beograd.

Ulaz za sve posetioce Festivala je besplatan.