Darko Rundek i ekipa 3. jula u Nišu

|   Život
"Darko Rundek i Ekipa" će u nedelju, 3. jula, nakon 4 godine nastupiti u Nišu u okviru aktuelne letnje turneje, u Dvorištu Univerziteta – Banovina.
Foto: Nemanja Đorđević/Milan Savić/Long Play promo

 

Organizatori najavljuju da će publika na ovom koncertu imati prilike da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja “Brisani prostor”, objavljenog krajem 2020.

Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno”.

Uz Darka Rundeka kao pevača i gitaristu, na sceni će biti i Roko Crnić na bas gitari, Silvio Bočić (bubanj, gitara), Miro Manojlović (udaraljke), Igor Pavlica (truba), i Ana Kovačić (saksofon, sintisajzer).

Karte za koncert Rundeka i Ekipe u Nišu u prodaji su po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara. Organizatori napominju da će cena ulaznice na dan koncerta iznositi 1.800 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta na linku. Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a)  i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).