Junajted vraća igrače sa pozajmice i slabi timove Intera i Rome

|   Sport
Mančester Junajted je odlučio da u svoj tim sa pozajmice vrati fudbalere Krisa Smolinga i Aleksisa Sančesa. Oba igrača do sada su bila u Italiji, ali je pred završnicu borbi za trofej Lige Evropa matični klub odlučio da ih vrati u Englesku. Možda Smoling i Sančes i nisu potrebni Junajtedu u ovom trenutku, ali stručni štab svakako nije hteo da ih ostavi kao pojačanja potencijalnim rivalima u evropskom takmičenju.
Foto: YouTube printscreen

 

Mančester Junajted je odlučio da u svoj tim sa pozajmice vrati fudbalere Krisa Smolinga i Aleksisa Sančesa. Oba igrača do sada su bila u Italiji, ali je pred završnicu borbi za trofej Lige Evropa matični klub odlučio da ih vrati u Englesku.

Možda Smoling i Sančes i nisu potrebni Junajtedu u ovom trenutku, ali stručni štab svakako nije hteo da ih ostavi kao pojačanja potencijalnim rivalima u evropskom takmičenju.

Iskusni štoper Smoling je igrao za Romu, gde je bio jedan od najvažnijih igrača u odbrani i sigurno je da će se njegov izostanak prilično osetiti u timu.

Slično je i sa Sančesom. Čileanski napadač je ostavio odličan utisak u ekipi Intera, ali će Italijani morati da se snađu bez njega u završnici Lige Evropa.

U slučaju oba fudbalera postoji mogućnost da krajem leta klubovi u kojima su igrali na pozajmicama otkupe njihove ugovore. Poznato je da Sančes Mančester neće napustiti za manje od 20 miliona evra, dok u slučaju Smolinga deluje da su pregovori Junajteda i Rome zapali u poteškoće i da klub iz Rima neće uspeti da izdvoji traženi novac za njegov trajni transfer.

 

 

 

Foto: Youtube printscreen