Kad zagrmi od Borova sela: Mihajlovića uvredio navijač Lacija, ovakav bes nije očekivao (video)

|   Sport
Indicent se dogodio pred utakmicu finala Kupa Italije između Lacija i Atalante, zbog čega je na ulici bilo dosta policije, što se pokazalo kao dobra okolnost u ovom slučaju.
Foto: FC Bologna

 

Srpski trener Siniša Mihajlović bio je akter incidenta u Rimu, u kojem je policija morala da smiruje stratega Bolonje da se ne obračuna sa jednim od navijača.

Nemili događaj odigrao se ispred Olimpijskog stadiona u Rimu. Jedan od pristalica Lacija dobacio je Mihajloviću "Zingaro", na šta je ovaj burno reagovao i krenuo kako bi se, kako je delovalo, fizički obračunao sa navijačem. Indicent se dogodio pred utakmicu finala Kupa Italije između Lacija i Atalante, zbog čega je na ulici bilo dosta policije, što se pokazalo kao dobra okolnost u ovom slučaju.

Policajci su pokušali da smire srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera sa dugim stažom u Italiji, ali je Mihajlović bio toliko besan da je više službenika u uniformi moralo da reaguje kako ne bi došlo do sukoba.

Siniša Mihajlović je u martu preuzeo ekipu Bolonje, koja je bila blizu ispadanja iz elitnog ranga takmičenja. Rezultati koji su postignuti od njegovog dolaska na mesto trenera u štampi na Apeninima već sada se nazivaju sporstkim čudom, a tim je jako blizu da obezbedi opstanak u Seriji A i za narednu sezonu.