Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

|   Info
Zbog novog oštećenja na mreži ponovo snabdevanje tehničkom vodom u tržnom centru “Ambasador" i u zgradi Nišavskog okruga.
Foto: televizija Kopernikus

 

JKP “Naissus“ je saopštilo da je nakon nastavka radova na rekonstrukciji hotela “Park“ došlo do novog oštećenja u utorak 13. avgusta. Oštećenje je nastalo na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula, što je uslovilo ponovno vraćanje u režim snabdevanja tehničkom vodom korisnika u tržnom centru “Ambasador“ i u zgradi Nišavskog okruga. Tehnička voda nije za piće.

Nadležna ekipa JKP “Naissus“ interveniše na popravci havarije i sa novim saopštenjem obavestiće korisnike kada voda u tržnom centru i zgradi Nišavskog okruga biti ispravna za piće. U skladu sa normativima snabdevanje tehničkom vodom, procedura će potrajati nekoliko dana.

Zbog kvara u ulici Miloša Obilića br. 4 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Miloša Obilića.

Zbog kvara u Knez Selu, na ulazu u selo i iznad bolnice, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke više kvarova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Zbog kvara u ulici Rajićeva br. 12 (voda je na površini) potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Rajićeve ulice, na pomenutoj adresi. Problem predstavljaju parkirana vozila, tako da je mesto kvara ograđeno trakom preko parkiranih automobila.