Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

|   Info
Važno obaveštenje o vodosnabdevanju za 11.7.2019. godine.
Foto: televizija Kopernikus


Zbog kvara u ulici Kosovke devojke br. 6. (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode do 15 sati biće ulica Kosovke devojke.

Zbog kvara u ulici Rudnička br. 21 (voda na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Rudničke ulice, blizu broja 21.

Nastavaljaju se radovu u Suvom Dolu, u Crnotravskoj ulici, kod broja 10. Zbog ručnog iskopa na popravci oštećenja moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u toj ulici.

Zbog kvara u ulici Dimitrija Tucovića br. 132, kod kružnog toka (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je kratki prekid vodosnabdevanja u delu ulice Dimitrija Tucovića, kod kružnog toka i ulici Petra Aranđelovića.

Zbog kvara u selu Gornji Matejevac, u ulici Prosvetina br. 24 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Ukoliko bude radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Matejevcu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prosvetinoj ulici.

Zbog kvara u selu Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatova br. 52 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Ukoliko bude radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Matejevcu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Pop Ignjatovoj ulici.