Milojević: Mladost se neće samo braniti

|   Sport
Uoči meča sa Lučancima na našem najvećem stadionu trener Zvezde Vladan Milojević je istakao da njegova ekipa ima visoke ambicije u Kupu i da je veoma oprezna pred ovj susret.

Nakon pobede nad ekipom Radničkog u derbiju prvog kola plej-fa i novog velikog koraka na putu ka odbrani titule, Crvena zvezda se okreće izazovu u Kupu.
Crveno - bele u utorak očekuje prvi polufinani okršaj sa ekipom Mladosti.  Uoči meča sa Lučancima na našem najvećem stadionu trener Zvezde Vladan Milojević je istakao da njegova ekipa ima visoke ambicije u Kupu, da se Mladost sigurno neće samo braniti i da zbog toga sa velikom dozom opreza pristupa narednom meču.

-Približava se završnica Kupa, a u ovom takmičenju imamo visoke ciljeve ove godine. Sve četiri ekipe jako su dobre i kvalitetne. Igramo protiv Mladosti koja je u vrhu našeg fudbala, ima kontinuitet poslednjih godina, uvek je među prvih četiri-pet ekipa i bori se za izlazak u Evropu. Vrlo su disciplinovana ekipa koja defakto zna da igra na rezultat, neće se samo braniti, daleko od toga. Imaju svoj stil igre, fizički su moćna ekipa i jasno se vidi pečat kolege Neška Milovanovića, jednog od najiskusnijih i najboljih trenera u našem fudbalu sa najdužim stažom – naglasio je Milojević. 

Milojević se dodatno osvrnuo i na kadrovsku situaciju.

-Ima više igrača sa manjim problemima i prehladama, a Boaći nije strašno povređen kako je delovalo. Videćemo koliko će biti spreman za Mladost, ali očekujem da ako i ne bude igrao sutra, biće brzo u pogonu – zaključio je Milojević.
Meč između Crvene zvezde i Mladosti u prvom susretu polufinala kupa igra se u utorak od 17 časova na stadionu “Rajko Mitić”.