Milojević: Ne dotiču nas priče o nameštanju (video)

|   Sport
Optužbe o nameštanju utakmice Zvezde i PSŽ-a ne utiču na fudbalere crveno-belih, rekao je trener Vladan Milojević. On je uoči utakmice u Kupu Srbije rekao da igrači treniraju i rade normalno i da se ne osvrću na priče u medijima.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Trener crveno-belih nije hteo da komentariše optužbe francuskih novina o navodnom pokušaju neimenovanog Zvezdinog funkcionera da u kladionicama uplati čak pet miliona evra na ubedljiv poraz od Parižana. Milojević je rekao da njegova ekipa radi odlično kao i do sada, da je atmosfera dobra i da nema razloga da te priče utiču na raspoloženje i treninge.

“Ne želim da komentarišem pisanje medija, ali mogu reći da ekipu to ne dotiče. Klub se oglasio saopštenjima a mi se uopšte ne obaziremo na sve to. Fenomenalno radimo na treninzima. Ne znam zašto mislite da imamo bilo kakvih problema. Igrači se ponašaju normalno”, rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezdi predstoji utakmica sa Dinamom u Vranju, a strateg prvaka Srbije podsetio je i na visoke ambicije u Kupu Srbije, pri čemu je istakao da je ovo takmičenje jednako važno kao i prvenstvo.

“ Ne smatram da je ovo takmičenje degradirano. Kao svuda u Evropi donosi benefit. Najmasovnije takmičenje je jedinstvena prilika da i trećeligaši odmere snage sa superligašima, nadaju se iznenađenju... Primarni cilj nam je prvenstvo, ali  sa jednakim ambicijama ulazimo i u takmičenje u Kupu Srbije. Želimo trofej”, rekao je trener Zvezde.

Utakmica Dinamo – Crvena zvezda igra se u sredu od 14 časova.