Katanac u Humskoj, Ilića neće imati ko da isprati u zasluženu penzuiju

|   Sport
Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Srbije odlučila je da ponovo stavi katanac na stadion u Humskoj, a razlog je isti kao i pre nekoliko dana, uvredljivo skandiranje navijača crno-belih na utakmici 36. kola u Novom Sadu.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan će svoj poslednji ovosezonski duel, u kome u nedelju dočekuje Proleter,  definitivno odigrati pred praznim tribinama, što znači da će poslednji takmičarski duel u bogatoj karijeti kapitena crno-belih Saše Iliča proteći bez svedoka.
Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Srbije odlučila je da ponovo stavi katanac na stadion u Humskoj, a razlog je isti kao i pre nekoliko dana,  uvredljivo skandiranje navijača crno-belih na utakmici 36. kola u Novom Sadu. Partizan će zbiog ovog prekršaja morati da plati i novčanu kaznu u iznosu od 250.000 dinara, međutim to nije jedina globa za rukovodstvo kluba.  
Zbog nedoličnog ponašanja navijača i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmicama protiv  Radničkog Crvene zvezde I Napredak crno-beli če morati da plate dodatnih 400.000 dinara.
Kaznu po istom osnovu moraće da plate I crveno-beli, I to čak 750.000 dinara. Sakckija za Zvezdu odnosi se na mečeve sa Radničkim, Partizanom, Čukaričkim i ekipom Mladosti.