Da li će Lalatović i dalje ostati na kormilu Radničkog?

|   Sport
Lalatović je odbacio medijska nagađanja da je dobio poziv sa “Marakane” i istako da ga pored Radničkog zanima i inostranstvo.
Foto: TV Kopernikus

Kolo pre kraja istorijske sezone za Fudbalski klub Radnički postavlja se pitanje da li će Nenad Lalatović i dalje ostati na kormilu niškog kluba. Mladom strategu u nedeleju nakon duela sa ekipom Mladosti na “Čairu” ističe ugovor sa klubom, a prema njegovim rečima trenuno ima nekoliko ponuda za promenu sredine, ali će najpre sesti i popričati sa ljubima iz uprave niškog kluba.

Lalatović je odbacio medijska nagađanja da je dobio poziv sa “Marakane” i istako da je spreman za prvi inostrani angažman.

Motiv za ostanak mogao bi da bude pokušaj da se titula prvaka Srbije konačno preseli iz Beograda. Ipak, Lalatović je poručio da po tom pitanju treba biti realan.

Podsetimo, sa Lalatovićem na čelu Radnički je ove sezone ostvario istorijske uspehe. Najpre je igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a potom je prvi put od svog osnivanja stekao status vicešampiona države, osvajanjem drugog mesta u Superligi Srbije. U Kupu Srbije Radnički je stigao do polufinala, a u julu će još jednom predstavljati Srbiju na evropskoj sceni, pošto je ponovo
izborio kvalifikacije za Ligu Evrope.