Odbio 15 miliona za revanš sa Mekgregorom?

|   Sport
Šampion UFC u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov ne želi revanš sa Konorom Mekgregorom, preneli su danas ruski mediji. Prema izvoru iz porodice ruskog MMA borca, posle svih dešavanja, provokacija i incidenata, Nurmagomedov ne želi novi meč, iako su organizatori spremni da mu za to ponude višemilionsku nadoknadu.

 

15 miliona dolara je novac koji bi borac iz Dagestana dobio ako prihvati revanš borbu sa Mekgregorom, ali Nurmagomedova pare ne zanimaju, tvrdi njegov ujak u intervjuu za ruske medije.

Habib je odbranio titulu u meču koji je privukao veliku pažnju ljubitelja MMA borilačkog sporta, a još više se priča o incidentima do kojih je došlo posle borbe. Dagestanac je nakon pobede nad Mekgregorom iskočio iz oktagona i krenuo da se fizički obračunava sa članovima tima njegovog rivala, što je izazvalo opštu tuču u dvorani.

Habib je nekoliko dana posle toga ipak izazvao Mekgregora na novi meč, pa ipak nije jasno da li se sada zaista predomislio, ili ćemo uskoro ipak gledati novi MMA spektakl.