Otopiti minus sa Baltika

|   Sport
Revanš u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope niški tim dočekuje posle bledog izdanja u prvom susetu, ali sa velikom željom da nadoknadi propupšteno i uz podršku svojih navijača zakaže duel sa nemačkim Ajntrahtom.
Foto: Tv Kopernikus

Nova sezona na stadionu “Čair” zvanično počinje u četvrtak. Fudbalere Radničkog očekuje težk izazov u tom susretu, a to je pokušaj da se nadoknadi minus od dva gola sa gostovanja estonskoj Flori. Revanš u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope niški tim dočekuje posle bledog izdanja u provm susetu, ali sa velikom željom da nadoknadi propupšteno i uz podršku svojih navijača zakaže duel sa nemačkim Ajntrahtom. To je motiv više za ekipu vicešampiona Srbije kojoj je itekako poznato da samo znatno agresivnijim prisutpom i ofanzivnijom igrom može do tog cilja.
U Radničkom su svesni činjenice da je ofanzivna igra mač sa dve oštrice, jer u slučaju novog pogotka protvnika, niški tim bi znatno umanjio šanse za prolaz dalje. Flora je pokazala da je opasna iz kontri, tako da će Radnički posebnu pažnju posvetiti najjačem oružju protivnika.

Aleksandar Todorovski je istako da je njegova ekipa ostavila bled utisak na Baltiku. Defanzivac koji je na meču sa Florom nosio kapitensku traku ističe da u tadoru Radničkog postoji ogromna želja da se ekipa pokaže u drugačijem svetlu.

Radnički je nedavno dobio novi travnati tepih, koji će nadajmo se mnogo više odgovarati našem predstavniku. Karte se prodaju po ceni od 500 dinara, osim za ložu čija je cena 2000 dinara i južnu tribinu koja je odlukom UEFA zatvorena za navjače. Iz kluba podsećaju da je ova kazna uslovna i apeluju na navijače da baklje i uvredljive tranparente ostave po strani jer će naredna kazna biti zatvarenje svih tribina za sledeću evropsku utakmicu.

Da li će fudbaleri Radničkog uspeti da otope minusa sa Baltika i obezbediti nastup u narednoj rundi videćemo posle meča koji startuje u četvtak od 20.45 minuta.