Partizan u Kupu Srbije igra u kombinovanom sastavu

|   Sport
Koliko je Kup važno takmičenje za crno-bele podsetio je i trener Savo Milošević, koji je dodao da je njegov tim baš osvajanjem ovog trofeja i spasio sezonu. Utakmica Vodojaže i Partizana igraće se od 15 sati u naselju Grošnica kod Kragujevca.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

 

Ekipa Partizana je spremna za prvu utakmicu Kupa Srbije, takmičenja u kojem brani titulu iz prošle sezone.

Koliko je Kup važno takmičenje za crno-bele podsetio je i trener Savo Milošević, koji je dodao da je njegov tim baš osvajanjem ovog trofeja i spasio sezonu. U utakmici sa Vodojažom Partizan će igrati u kombinovanom sastavu.

"Imali smo mnogo uspeha prošle sezonu u Kupu i on je na neki način spasio sezonu Partizana. Moramo i ove godine da se maksimalno posvetimo tom takmičenju. Igraćemo sa onima koja nisu mnogo igrali zajedno. To će biti prava provera, da pokažu koliko ćemo na njih moći da računamo u narednom periodu", rekao je Milošević.

Trener Partizana je pohvalio ekipu Vodojaže koja je uz malo iskustva uspela da dođe na nivo da igra u Kupu Srbije.

"Sećam se vremena dok sam bio mali, kada su ovakve utakmice bile zaista pravi praznici. U poslednje vreme je sve to ređe, retko se dešava da 'mala' ekipa dođe na ovaj nivo takmičenja. Lepa prilika za sve te ljude, da vide Partizan uživo. Nije to svakidašnja situacija za njih", rekao je šef stručnog štaba Partizana.

Milošević je pružio podršku i fudbaleru Zlatanu Šehoviću, čijom greškom su crno-beli primili gol koji su poraženi u poslednjoj utakmici sa Voždovcem.

"Kroz te greške treba da se osnaže i nauče lekcije. Niko ga zbog toga neće precrtati. Ne mislim o njemu sada drugačije nego pre te utakmice. Meni takve stvari apsolutno ništa ne znače", zaključio je Milošević.

Utakmica Vodojaže i Partizana igraće se od 15 sati u naselju Grošnica kod Kragujevca.