Pogba bi ponovo igrao za Juventus

|   Sport
Pol Pogba bi se rado vratio u Juventus, klub iz kojeg je otišao u Mančester Junajted u za to vreme rekordnom transferu vrednom 105 miliona evra.
Foto: Fonet

 

Kako prenose italijanski mediji, Pogba je imao priliku da kratko razgovara sa predstavnicima Juventusa odmah nakon utakmice koju je ovaj tim igrao sa Junajtedom u Ligi šampiona. Francuski fudbaler je rekao da mu se povratak u Juventus čini kao dobra ideja i da mu se sviđa ono što u ovom klubu radi trener Masimilijano Alegri, sa kojim bi ponovo rado sarađivao.

Od ranije se nagađa da su Pogbu u Juventusu odredili kao najvažniji cilj u zimskom ili najkasnije letnjem prelaznom roku, ali za sada nije poznato koliku bi finansijsku vrednost dostigao eventualni transfer.

Mančester Junajted beleži slabe rezultate ove sezone i pretpostavka je da se klub neće lako odreći svog trenutno najboljeg fudbalera. Ipak, javna je tajna da Pogba nije u najboljim odnosima sa menadžerom tima Žozeom Murinjom, mada postoji velika verovatnoća da su dani portugalskog trenera u Junajtedu zbog loše sezone već odbrojani.