Postupci protiv FK Partizan i Miloša Vazure

|   Sport
Imajući u vidu raniju praksu u sličnim situacijama, očekuje se da će Partizanu za propuste u derbiju biti izrečena novčana kazna. Jedan od članova uprave crno-belih Miloš Vazura pod istragom je zbog izjave da je sudija utakmice Novak Simović na poluvremenu dobio poziv koji se ne odbija.
Foto: Fonet

 

Povodom incidenata na derbiju Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da pokrene postupak protiv Fudbalskog kluba Partizan, ali i protiv funkcionera crno-belih Miloša Vazure.

Kako se navodi u saopštenju, postupak protiv Partizana vodi se zbog propusta u organizaciji utakmice sa Zvezdom, gde je u izveštajima delegata navedeno više grešaka. Kao najteže navode se broj ljudi na tribinama veći od dopuštenog, gađanje fudbalera crveno-belih Mirjana Borjana loptom i to od strane navijača koji su stajali pored terena lažno se predstavljajući kao fotografi.

Imajući u vidu raniju praksu u sličnim situacijama, očekuje se da će Partizanu za pomenute propuste biti izrečena novčana kazna.
Jedan od članova uprave crno-belih Miloš Vazura pod istragom je zbog izjave da je sudija utakmice Novak Simović na poluvremenu dobio poziv koji se ne odbija.

Iz Disciplinske komisije su još saopštili da uvrede koje su čelnici Zvezde i Partizana razmenili treba da budu predmet rada redovnih, a ne sportskih sudova.