Radnički ubedljiv na svom poslednjem nastupu na "Čairu" u 2019.

|   Sport
Izabranici Milorada Kosanovića su disciplinovanom i odgovornom igrom totalno neutralisali koncept igre neugodne ekipe iz Lučana, na vreme postigli golove i trijumfaano se oprostili od svojih navijača u 2019. godini.
Foto: facebook.com/RadnickiNisOfficial

Fudbaleri Radničkog uspešno su okonlali svoj nastup u 20. kolu Superlige. Niški tim savladao je ekipu Mladosti pred svojim navijačima rezultatom 3:0 i stigao do desete pobede u sezoni.
Izabranici Milorada Kosanovića su disciplinovanom i odgovornom igrom totalno neutralisali koncept igre neugodne ekipe iz Lučana, na vreme postigli golove i trijumflano se oprostili od svojih navijača u 2019. godini.
Takav epilog najavio je prekid iz 21. minuta. Meleg je izveo kazneni udarac a na pravom mestu bio je štoper Đorđević koji je odlično skočio i matirao golmana Zečevića.
Radnički je u nastavku kontrolisao dešavanja na terenu, a na novi pogodak čekalo se do 70. minuta. U strelce se upisao i drugi poslednji igrač odbrane domaćina Ostojić.
Tačku na sigurno i ubeljdivo izdanje vicešampiona Srbije stavio je gol Nome tri minuta pre kraja susreta.

Fudbaleri sa "Čaira" zadržali su 7. poziciju na tabeli, a na njoj će i ostati tokom zimske pauze, na koju zvanično odlaze posle  odloženog duela sa Proleterom u Novom Sadu. 


Subota, 8. decembar: 
Radnički – Mladost 3:0
Rad – Partizan 1:2
Javor – Voždovac 1:2
Napredak – Mačva 2:1
Proleter – Čukarički 2:1
Bačka Topola – Vojvodina 2:0
Radnik – Inđija 2:0


Subota, 7. decembar: 
Crvena zvezda – Spartak 3:1