Sakramento: Gledajte Bogdanovića i Bjelicu kako igraju za Srbiju

|   Sport
U objavi se navode još i detalji, kao što je početak priprema reprezentacije Srbije koji je planiran za 21. jul, ali i napomena da će pre Mundobasketa naš nacionalni tim odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Na sajtu Kingsa može se još pročitati i da će u ekipi Srbije biti i ostale NBA zvezde – Nikola Jokić, Boban Marjanović i donedavno učesnik ovog takmičenja Miloš Teodosić.
Foto: Sacramento Kings / twitter

 

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica nastupaju za košarkašku reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini, potvrdio je matični klub ova dva igrača.

Sakramento je na svom zvaničnom sajtu pozvao navijače da prate nastup Bogdanovića i Bjelice za svoju zemlju na najvećoj sceni.
U objavi se navode još i detalji, kao što je početak priprema reprezentacije Srbije koji je planiran za 21. jul, ali i napomena da će pre Mundobasketa naš nacionalni tim odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Na sajtu Kingsa može se još pročitati i da će u ekipi Srbije biti i ostale NBA zvezde – Nikola Jokić, Boban Marjanović i donedavno učesnik ovog takmičenja Miloš Teodosić.

Prvu utakmicu Svetskog prvenstva u Kini Srbija igra 31. avgusta. Protivnik je selekcija Angole.