Savo Milošević: Protiv Astane ipak jako važna utakmica (video)

|   Sport
Partizan Astanu dočekuje u četvrtak od 21 sat na stadionu u Humskoj. U crno-belom timu zbog žutih kartona neće igrati Natho, a upitan je i Šćekić. Trener Milošević nije previše govorio o zamenama.
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

 

Iako rezultatski nema veliki značaj, utakmica sa Astanom u Ligi Evropa važna je za fudbalere Partizana, smatra trener crno-belih Savo Milošević.

"Očekuje nas još jedna utakmica, pretposlednja u ovom delu sezone. I kao što znate, bez obzira što nema takmičarski značaj za nas je utakmica jako bitna. Ja zaista ne mogu da predvidim tok sutrašnje utakmice kao što je to bio slučaj u većini utakmica u prethodnom periodu iz dva razloga. Prvo, naša ekipa u poslednjih par utakmica je već pri kraju sa snagom i energijom. Imamo Natha koji ima žute kartone i problem sa Šćekićem, danas ćemo videti da će moći da igra", rekao je Savo Milošević.

Iako je jasno da na neke od igrača neće moći da računa, strateg Partizanovog tima nije hteo da govori o tome ko bi mogao da dobije priliku na evropskoj utakmici.

"Druga stvar je stanje i ekipa Astane. U ovom momentu ne mogu da pretpostavim u kom sastavu će doći i u kom stanju su oni obzirom da su završili prvenstvo pre tri, četiri nedelje. Vrlo teško da možemo da predvidimo kakva nas utakmica čeka sutra. Moraćemo da damo maksimum tokom svih 90 minuta ako želimo pozitivan rezultat", izjavio je šef stručnog štaba Partizana.

Partizan Astanu dočekuje u četvrtak od 21 sat na stadionu u Humskoj.