Zvezda traži način za razlaz sa Kanjasom

|   Sport
Nakon razlaza sa Žanderom i Van la Parom postavlja se pitanje šta će se biti sa još jednom fudbalerom koji nije opravdao očekivanja uprave i navijača šampiona Srbije.
Foto: FK Crvena zvezda

Uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda u nedelju je raskinula ugovore sa Žanderom Santanom i Radživom Van la Parom, a sada se postavlja pitanje šta će se biti sa još jednom fudbalerom koji nije opravdao očekivanja uprave i navijača šampiona Srbije.
Uskoro, očekuje se da zvaničnu "zahvalnicu" dobije i Španac Hoze Kanjas, treći član ove grupe stranaca koja je od starta prolećnog dela radila odvojeno od ekipe. Još za vreme zimskih priprema, bez mnogo sentimentalnosti odstranio ih je novi trener Dejan Stanković, a posle toga nije se našao nijedan klub koji bi ih angažovao. Ostalo je još da se nađe način kako da se klub rastane i sa iskusnim vezistom Kanjasom koji je još pre uvođenja vanrednog stanja otputovao u rodnu Španiju.
Inače, posle nešto više od pola godine, ispostavilo se da je letnja kupovina bila katastrofalna, jer se od četvorice legionara još računa samo na Argentinca Garsiju, ali ni on nije starter u timu Dejana Stankovića.