Trener Junajteda ima nepodeljnu podršku u klubu

|   Sport
Mančester Junajted u narednih nedelju dana očekuju veliki sportski izazovi. Na domaćem terenu dočekuju Totenhem, a posle toga idu u goste velikom gradskom rivalu Mančester Sitiju. Engleski sportski novinari otkrivaju da podrška ipak nije bezuslovna i da se može uskratiti u slučaju, kako je navedeno, katastrofalnih rezultata tima.
Foto: Youtube

 

Ole Gunar Solšer ostaje trener Junajteda i pored slabih rezultata tima, prenose engleski mediji pozivajući se na izvore iz uprave kluba.

Junajted je trenutno na razočaravajućem devetom mestu tabele Premijer lige sa samo 18 bodova i četiri pobede u dosadašnjem toku prvenstva. To sve nije ozbiljno ugrozilo mesto aktuelnog tim menadžera, a odgovorni u klubu su poručili da imaju poverenje u viziju norveškog stručnjaka. Solšera su nedavno javno podržali i fudbaleri.

Mančester Junajted u narednih nedelju dana očekuju veliki sportski izazovi. Na domaćem terenu dočekuju Totenhem, a posle toga idu u goste velikom gradskom rivalu Mančester Sitiju.

Engleski sportski novinari otkrivaju da podrška ipak nije bezuslovna i da se može uskratiti u slučaju, kako je navedeno, katastrofalnih rezultata tima.

Solšer je preuzeo Junajted 2018. godine. U ovom klubu je i završio fudbalsku karijeru, posle čega je kao trener vodio rezervni tim. Iskustvo menadžera sticao je u Moldeu i Kardifu.