Troicki: Radujem se turniru, svaka čast Novaku

|   Sport
Nekada 12. teniser sveta je istakao da je veoma srećan što će biti deo velikog spektakla i da će ovo takmičenje svim učesnicima biti svetlo na kraju tunela s obzorom na situaciju koja je zadesila beli sport u toku pandemije korona virusa.
Foto: YouTube printscreen

Viktor Troicki je među prvima prihvatio poziv Novaka Đokovića za učešće na predstojećem “Adria Turu”.
Nekada 12. teniser sveta je istakao da je veoma srećan što će biti deo velikog spektakla i da će ovo takmičenje svim učesnicima biti svetlo na kraju tunela s obzirom na situaciju koja je zadesila beli sport u toku pandemije korona virusa.
Troicki se zahvalio svom saigračlu iz reprezentacije Novaku Đokoviću na pozivu da učestvuje na humanitarnom turniru čiji je on idejni tvorac i ujedno odao prizanje prvom reketu sveta na svemu što čini za tenis na planetarnom nivou.
Viktor je istao da se uveliko sprema  a turnir i da očekuje da će biti u zadovoljavajućoj formi za takmičenje koje sledi. 
Troicki je potvrdio da će nastupiti u Beogradu I dodao da veruje da će biti deo tima koji će nastupiti u Banjaluci, budući da ga za ovaj grad vežu dobri rezultati na čelendžerima i veoma lepe uspomene.
Podsetimo, turnir je humanitarnog karaktera i svi teniseri se odriču zarade, odnosno uplatiće sredstva u neku dobrotvornu ustanovu.