Udruženje penzionera grada Jagodine: Časlav Đorđević predsednik i u naredne četiri godine

|   Info
„I ubuduće ćemo raditi na poboljšanju uslova za rad i život penzionera“ istakao je on tokom događaja. Funkcije potpredsednika obavljaće Ksenija Miljković, Slobodan Stojadinović i Ivan Đurđević
Časlav Đorđević, predsednik Udruženja penzionera grada Jagodine: Foto TV Kopernikus

 

Časlav Đorđević nastaviće sa obavljanjem funkcije predsednika Udruženja penzionera grada Jagodine i tokom naredne četiri godine, odlučeno je tokom izborne Skupštine koja je održana protekle srede u Jagodini.

Odluka je doneta jednoglasno, a Đorđević je istakao da su kao penzionerska organizacija napredovali u svakom pogledu, zahvaljujući podršci koju im pruža lokalna samouprava grada Jagodine:

-Delili smo pakete siromašnim penzionerima, ali smo napredovali i kada je društveni život u pitanju. Uključili smo se u rekreativni sport pri „JASSA“-i, zabavljamo se i družimo, a to je ono što populacija u našim godinama i traži. Trudićemo se da stvorimo te uslove i u sledećem periodu. Veliku zahvalnost dugujemo i Gradskoj vlasti. Ona je omogućila da u svakom seoskom Domu kulture imamo klubove penzionera gde oni mogu lepo da provode ove zimske dane igrajući šah, karte i domine, ali i da se druže i pričaju. U protekloj 2019. godini, sve mesne klubove u gradskim mesnim zajednicama smo okrečili i dodali smo nov nameštaj, tako da ćemo se i ubuduće truditi da radimo na poboljšanju uslova za rad i život penzionera u svim jedinicama našeg Odbora –istakao je Đorđević, dodavši tom prilikom da imaju 45 seoskih i sedam gradskih odbora. 

Funkciju potpredsednika obavljaće troje ljudi: Ksenija Miljković, Slobodan Stojadinović i Ivan Đurđević. Izabrani su i predstavnici Izvršnog i Nadzornog odbora, kao i Statutarne komisije. Udruženje penzionera grada Jagodine ima 3100 članova, a Jagodina ima oko 15 hiljada penzionera.

Dušan Miletić