Umag: Krajinović poražen u osmini finala turnira

|   Sport
Iako je Krajinović za 150 mesta bolje rangiran, mađar Atila Balaž je uspeo da ga pobedi posle dva i po sata igre, rezultatom 6:3, 6:7 i 7:5 u setovima.
Foto: Fonet

 

Filip Krajinović je poražen u osmini finala turnira u Umagu. Srpski teniser izgubio je od 208. igrača ATP liste Atile Balaža.

Iako je Krajinović za 150 mesta bolje rangiran, Balaž je uspeo da ga pobedi posle dva i po sata igre, rezultatom 6:3, 6:7 i 7:5 u setovima.
Mađarski teniser je već u drugom gemu oduzeo servis našem igraču, koji je posle toga uspeo da sačuva pet set lopti, ali to nije bilo dovoljno da spreči protivnika da dobije prvi set. Delovalo je da će biti bolje u drugom setu, u kojem je Krajinović rano uspeo da oduzme servis protivniku, imao vođstvo od 5:2, ali je Mađar izborio taj-brejk u kojem se bolje snašao.

Srpski teniser je pokušao u poslednjoj deonici da spreči poraz. Krajinović je vodio sa 3:1, Balaž je uspeo da izjednači, ali je naš teniser ponovo poveo i čak servirao za pobedu. Balaž je brzo uspeo da mu vrati brejk i u taj-brejku dođe do, za svoju dosadašnju karijeru, velike pobede.