Velika svađa u Real Madridu

|   Sport
Do sukoba koji može izazvati veliki potres došlo je između Zinedina Zidana i uprave kluba. Razlog je samo jedno nerešeno pitanje - trenerov sin Luka.
Foto: Youtube

 

Pred kraj sezone Real Madrid potresa veliki sukob između trenera Zidana i uprave kluba. Kako prenose španski mediji, do svađe je došlo zbog želje francuskog fudbalskog stručnjaka da svog sina angažuje kao rezervnog golmana, dok uprava ima drugačije planove.

Prema pisanju lista "Marka" Zidan je imao u planu da svog sina Luku izabere za čuvara mreže koji bi bio prva zamena za Tibu Kurtoa, ali se sa tim ne slažu čelnici Reala koji planiraju angažman ukrajinskog golmana Adrija Lunjina.

Ekipa iz Madrida imala je i treću opciju, Kejlora Navasa, ali je u međuvremenu odlučeno da on neće biti u planu za narednu sezonu.

Još uvek nije jasno kako će se rešiti spor dve strane. Luka Zidan je prvi nastup za seniorski tim Real Madrida imao na utakmici španskog prvenstva sa Ueskom u martu. Taj susret završen je rezultatom 3:2. Ranije se govorilo da će ugovor mladog Zidana otkupiti francuski drugoliša Klerman. Adrij Lunjin je trenutno na pozajmici u Leganesu, ali ni tamo nije uspeo da se izbori za status prvog golmana.