Milošević pred TSC: Maksimalan oprez, nisu slučajno u vrhu

|   Sport
Svi u taboru crno-belih veoma oprezno dočekuju susret sa novajlijom u elintom rangu, koji je jesenas uzeo bod u Humskoj.
Foto: partizan.rs

Posle uspešne prolećne premijere i ubedljive podebe nad Radnikom, Partizan ovog vikenda odlazi na neugodno gostovanje ekipi TSC-a. Svi u taboru crno-belih veoma oprezno dočekuju susret sa novajlijom u elintom rangu, ekipa iz Bačke Topole jesenas je odnela bod iz Humske, što je svakako dodatna opomena za tim Sava Miloševića.

Bilo je teško protiv TSC u Beogradu iako je ekipa koja je došla iz nižeg ranga. Odmah su pokazali da imaju takmičarski mentalitet i kontinuitet. Pokazali su timski kvalitet pored individualnog koji imaju. Postali su ekipa za Evropu, a s obzirom da su pre nekoliko godina bili u trećoj jasno je da to nije slučajnost već proizvod kontinuiranog rada i razvoja", rekao je Milošević. 

Fudbaleri Partizana trenutno imaju 11 bodova zaostatka u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu. Strateg crno-belih je svestna teškog posla do kraja sezone, tako da se trudi da na sve načine motiviše ekipu za što bolje partije u nastavku.
 

“Probao sam da nateram igrače da razmišljaju kao ja, da svaku utakmicu u Superligi igramo kao da je evropska. Potrebna nam je takva energija i da na taj način gledamo sve rivale, počevši od TSC. Trudim se da ja ne dodajem dodatni pritisak na igrače koji već imaju tim što igraju za Partizan”, rekao je Milošević. 

Strateg tima iz Humske govorio je i o mogućem odlasku Zorana Tošića.
 

"To još nije gotovo, moja ideja je da probamo da ga zadržimo. Ali ljudski kao trener i kao neko koga je Tošić mnogo zadužio od kad sam ovde, ako je njegova želja da ode, ja ga neću zaustavljati. On je zaslužio takav tretman i od mene i od kluba. On je neko ko nam je mnogo potreban i mnogo nam donosi, ali ne bih imao srca da ga zaustavim ako se dogovori da ode. Ja moram i u tome da ga podrzim. Svako koga nema bez njega se moze. To je fudbal. To pokazuje koliko su inostrani klubovi zainteresovani za naše igrače", rekao je Milošević.
Utakmica između TSC-a i Partizana u 22. kolu Superlige igra se u subotu od 16.00.