Zvaničan rastanak Partizana i Trinkijerija, novi trener sledeće nedelje

|   Sport
Crno-beli su izdali saopštenje u kome se zahvaljujui talijasnkom strategu na svemu učinjenom u proteklih 20 meseci uz želju za uspešan nastavak trenerske karijere.
Foto: KK Partizan

Košarkaški klub Partizan i trener Andrea Trinkijeri i zvanično su završili saradnju. Crno-beli su izdali saopštenje u kome se zahvaljujui talijasnkom strategu na svemu učinjenom u proteklih 20 meseci uz želju za uspešan nastavak trenerske karijere.
Pod vođstvom Trinkijerija klub je osvojio dva Kupa Radovoja Koraća i jedan ABA Superkup. Ove sezone crno-beli su bili na dobrom putu da osvoji još neki trofej jersu  do prekida izazvanog pandemijom koronavirusa bili na prvom mestu ABA lige, odnosno imali najbolji skor u Evrokupu i obezbeđenu prednost domaćeg terena do samog kraja takmičenja. 
Predsednik kluba Ostoja Mijailović objavio je na Tviteru da će ime novog trenera biti poznato tokom naredne nedelje. Velike šanse za preuzimanje trenerske pallice u Partizanu ima nekadašnja legenda kluba Vlado Šćepanović, koji je bio prvi pomočnik doskorašjneg trenera Trinkijerija.