Zvezda izvukla remi, poraz Partizana

|   Sport
Aktuleni šampion Srbije remizirao je sa kiparskim Apolonom na pripremema u Austijii rezutlatom 1:1, dok su crno-beli su u prvom kontrolnom meču, koji su igrali u Užicu, poraženi od podgoričke Budućnosti sa 1:0.
Foto: Fonet


Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde nisu upeli da zabeleže pobede u pripremnim utakmicama.
Aktuleni šampion Srbije remizirao je sa kiparskim Apolonom na pripremema  u Austijii rezutlatom 1:1, dok su crno-beli su u prvom kontrolnom meču, koji su igrali u Užicu, poraženi od podgoričke Budućnosti sa 1:0. 
Tim Vladana Milojevića nije blistao na ovom meču, o čemu svedoči podatak da je izbegao poraz u samoj završnici. Igrao se 90. minut kada je Milunović na aistenciju Ebisilija anulirao vođstvo tima sa Kipra.
Bio je ovo drugi vezani remi srpskog šampiona u Austriji, prethodno je istim rezultatom završen duel sa Klužom, a najbolju proveru pred start kvalifikacija imaće sa ruskim Zenitom koji je naredni rival. 
Trener Partizana Savo Milošević  iskoristio je utakmicu sa podgoričanima  da proba dve postave, obe su uzdrmale okvir gola po jednom.utakmicu je odlučio gol Peroviča u 12. minutu.
Ekspedicija Partizana se vraća u Beograd u sredu, a zatim sledi put u Republiku Srpsku na prijateljski meč sa ekipom Zvijezda 09 u mestu Ugljevik 30. juna.