Zvezda prodaje Val la Paru zbog nediscipline i slabog zalaganja

|   Sport
Zvezda će pokušati ovom 28-godišnjem napadaču da pronađe novi klub. U ekipu koju sada vodi Dejan Stanković stigao je 2019. godine kao pojačanje za evropsko takmičenje. Van La Para ipak nikada nije ispunio očekivanja, a na 16 utakmica u strelce se upisao jednom. Pre Zvezde igrao je za Midlsbro.
Foto: crvenazvezdafk.com

 

Radživ van La Para je na transfer listi i gotovo je izvesno da će napustiti Crvenu zvezdu, potvrdio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Holanski fudbaler neće čak ni biti deo tima tokom priprema u Antaliji, a razlog je jednostavan – nezalaganje i nedisciplina, rekao je Mrkela.

U Zvezdi kažu da je Van La Para dobio šansu tokom prvog dela priprema na Kipru, ali je i tom prilikom pokazao nezalaganje. Njemu će ipak biti određen trener sa kojim će samostalno raditi u Beogradu dok je na transfer listi.

Zvezda će pokušati ovom 28-godišnjem napadaču da pronađe novi klub. U ekipu koju sada vodi Dejan Stanković stigao je 2019. godine kao pojačanje za evropsko takmičenje. Van La Para ipak nikada nije ispunio očekivanja, a na 16 utakmica u strelce se upisao jednom.
Pre Zvezde igrao je za Midlsbro.