11. grupa jagodinskih maturanata otputovala u Paraliju

|   Info
Na letovanje o trošku Skupštine grada Jagodine, otputovala treća grupa jagodinskih gimnazijalaca. Profesori i učenici pozdravili ovaj projekat namenjen omladini
Foto: TV Kopernikus

 

Treća grupa jagodinskih gimnazijalaca otputovala je na petodnevno letovanje u Paraliju. Odmor u poznatom grčkom letovalištu 14 godina zaredom finansira Skupština grada Jagodine, na veliko zadovoljstvo maturanata, ali i njihovih roditelja kojima je ovim gestom kućni budžet znatno olakšan:

-Pravo na besplatno letovanje imaju svi svršeni maturanti sa teritorije našeg grada. To znači da na ovo letovanje mogu da idu svi naši sugrađani koji su završili srednju školu u Jagodini, ali i naši sugrađani koji su završili srednju školu van Jagodine. Naravno, na ovo letovanje pravo imaju i svršeni maturanti koji su pohađali i završili srednje obrazovanje u Jagodini, a inače nisu naši sugrađani. Ovo letovanje pokazuje da su izabrali dobar grad za svoje srednje obrazovanje –rekla je Snežana Vukašinović, zamenica gradonačelnika Jagodine.

Profesorka u Gimnaziji „Svetozar Marković“, Miroslava Odalović, pozdravlja ovaj projekat namenjen omladini:

-Ovo je moj drugi polazak sa maturantima. Bila sam i pre četiri godine. U principu, mislim da je to dobro. To je prilagođeno njihovim potrebama i interesovanjima. Koristim priliku da se zahvalim Skupštini grada zato što im to omogućuje iz godine u godinu –rekla je Odalović.

Maturanti su sa uzbuđenjem i pozitivnim raspoloženjem krenuli put poznatog letovališta, a njihov povratak očekuje se u nedelju 26. avgusta. Sledeća, 12. grupa svršenih srednjoškolaca na letovanje u Paraliju kreće u subotu 25. avgusta u večernjim časovima. To će biti četvrta grupa učenika Ekonomsko-trgovinske škole „Slavka Đurđević“ iz Jagodine.

Dušan Miletić
 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.