Air France popusti i akcije za proslavu 85. rođendana kompanije

|   Info
U nedelju 7. oktobra, svetski čuvena avio-kompanija Air France puni 85 godina. Osim što je u pitanju veoma važan jubilej, 85. rođendan kompanije Air France donosi brojne pogodnosti za putnike širom sveta. Promo traje od 5. do 8. oktobra! Pogledajte o čemu se radi i koje druge pogodnosti možete očekivati.


Izvor: Putuj sigurno


U rođendanskom raspoloženju, Air France poklanja svim svojim putnicima iz Srbije popust od 50 evra za dugolinijske letove u ekonomskoj klasi.

Na koje avio karte se odnosi popust Air France-a?

Prvih 200 putnika koji u periodu od 5. do 8. oktobra 2018. kreditnom karticom kupe kartu za neki dugolinijski let Air France-a ili KLM-a, a čija cena prelazi 150 evra, dobija popust od 50 evra na cenu avio karte.

Šta je potrebno da uradim?

Sve što putnici treba da urade, jeste da tokom rezervacije unesu promotivni kod 85AF925. Avionske karte se mogu iskoristiti za letove u periodu od 5. oktobra 2018. do 30. juna 2019.

Sve dodatne informacije možete pronaći OVDE.

Brojne druge pogodnosti u mesecima koji dolaze

U mesecima koji slede, Air France će ovim povodom omogućiti specijalne ponude za kupovinu avio-karata, posebne letove, zabavna dešavanja na aerodromu, sportske događaje, ali i zanimljivu izložbu koja će predstaviti sve ono što se dešava "iza kulisa" letova.

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.