Akademija "Filipović" iz Jagodine obeležila 15 godina rada i postojanja

|   Info
„Ponosimo se godišnjicom i ostvarenim rezultatima“ rekao je Bratislav Filipović, direktor Akademije, tokom seminara u hotelu „Alfa“ u Končarevu koji je održan prošle subote
Foto: TV Kopernikus

 

Akademija „Filipović“ obeležila je 15 godina uspešnog rada i postojanja seminarom za direktore protekle subote u hotelu „Alfa“ u Končarevu.

Ova obrazovna institucija aktivno učestvuje u edukaciji zaposlenih u prosveti i na to je, prema rečima direktora Bratislava Filipovića, veoma ponosna:

-Ovaj jubilej obeležavamo sa našim prijateljima i poslovnim partnerima, kako iz Srbije, tako i iz regiona, pošto smo saradnju proširili i van Srbije. Imamo naznake i za saradnju sa Slovenijom, jer smo proizvođači interaktivnih tabli i direktori škola su prepoznali da se to u velikoj meri koristi. Imamo i adekvatne, akreditovane seminare koji su uvek posećeni –rekao je Filipović.

Na seminarima je uvek radna i kreativna atmosfera, a tako je bilo i na ovom poslednjem koji je održan u hotelu „Alfa“:

-Mislim da se Akademija „Filipović“ pojavila u pravo vreme i da radi neke prave stvari. One se uglavnom  tiču savremenih tehnologija i seminara. Ja sam veoma zadovoljan saradnjom sa Akademijom i ovakvi skupovi dobro dođu svakom direktoru, kako bi bio aktuelan. Upravo to Akademija „Filipović“ i pruža –rekao je Miladin Božović, direktor OŠ „Sreten Lazarević“ iz okoline Ivanjice.

Iz Akademije „Filipović“ poručuju da će im edukacija, kreativnost i savremeni trendovi u obrazovanju ostati cilj i u nastupajućem periodu.

Dušan Miletić 
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar