AMSS: Oprez zbog očekivane kiše

|   Info
Vozačima u Srbiji savetuje se oprez zbog očekivane kiše, kao i zbog učestalih odrona koji su karakteristični za ovakve vremenske prilike, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije“ nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Na teretnim terminalima zadržavanja su na graničnim prelazima Batrovci i Horgoš 120 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija 180 minuta.

Prema informacijama iz Auto-moto saveza Crne Gore, zbog radova na rekonstrukciji kolovoza frekventnog puta u Crnog Gori, između Ribarevine i Mojkovca saobraćaj će do 29. juna u vremenskom periodu od 9.00 do 14.00 biti u potpunom prekidu. Za vreme potpune obustave saobraćaj na ovom delu nema alternativnih obilaznih puteva.

Vozačima koji putuju ka Crnoj Gori savetuje se da u vreme obustave saobraćaja koriste granični prelaz „Jabuka“ koji se nalazi na putu između Prijepolja i Žabljaka. U danima loših vremenskih uslova obustave saobraćaja neće biti.

Izvor: Beta

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar