Anime Night i Blockbuster Night u Cineplexx Niš bioskopu

|   Život
Ove sedmice u Cineplexx Niš bioskopu gledaoce očekuje Anime night, Blockbuster night sa filmom "Dina: drugi deo".
Foto: Cineplexx promo

 

Anime Night je zakazan za 22. februar sa početkom u 20 časova, kada se premijerno može pogledati animirani film „Ubica demona: Hašira obuka” (Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba: To the Hashira Training) reditelja Haruoa Sotozakija. Iz Cineplexx-a poručuju da najsrećnije posetioce očekuje poklon mange (Darkwood izdavaštva).
 
Na programu je i Blockbuster Night sa impresivnom mitskom avanturom – „Dina: Drugi deo“. Posle filma „Dina“ koji je dobio samo izvrsne kritike, njegov dugoočekivani nastavak zakazan je premijerno u Cineplexx Niš bioskopu, 28. februara u 19:00 časova. Iz Cineplexx-a poručuju da sve posetioce na poklon očekuju kolekcionarski posteri.

Filmovi koji će se naći na redovnom repertoaru Cineplexx Niš bioskopa od 22. februara su:

„DINA: DRUGI DEO“
Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Frenka Herberta i nastavak velikog bioskopskog spektakla „Dine“ okupljaju zvezdanu ekipu koju čine Timoti Šalame, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Ostin Batler, Florens Pju, Dejv Bautista, Kristofer Voken, Stiven. Mek Kinli Henderson, Lea Sidok, Stelan Skarsgard, Šarlot Rampling i Havijer Bardem. Radnja nastavlja putovanje Pola Atreida, sada ujedinjenog sa Chani i Fremenima, dok ide na ratni put osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, on nastoji da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

UBICA DEMONA: HAŠIRA OBUKA
Tanjiro traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. U međuvremenu, nemilosrdni gospodar demona Muzan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki.
 
LISA FRANKENŠTAJN
Film prati priču poznate scenaristikinje Dijablo Kodi (“Opasna Dženifer”) o neshvaćenoj tinejdžerki i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, koja je sasvim slučajno zgodni leš. Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav, sreću... i nekoliko delova tela koji nedostaju, usput.
 
TRKA ZA SLAVOM: AUDI PROTIV LANČE
Istinita priča koja prikazuje intenzivnu bitku između dva automobilska diva tokom Svetskog prvenstva u reliju 1983. godine.

EKIPA IZ DŽUNGLE 2: SVETSKA TURNEJA
Koga da pozovemo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno!

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar