Asfaltiran put u selu Tečić kod Rekovca

|   Info
Selo dobilo 1300 metara asfalta, a završavaju se i radovi na zoni Osnovne i Srednje poljoprivredne škole u ovoj opštini
Foto: TV Kopernikus

Selo Tečić kod Rekovca dobilo je asfaltiran put u dužini od 1300 metara. Radovi su završeni protekle srede i obavljeni su uz pomoć Ministarstva privrede Republike Srbije:

-Posle javne nabavke koju je uradilo Ministarstvo privrede, dobili smo i izvođače. Izvođač radova bilo je preduzeće za privredu iz Kragujevca. Oni su odmah pristupili radovima, jer su imali rok od mesec dana. Radovi su završeni i put je prošao svaku proveru. Odrađeni su po svim standardima koji su potrebni da bi se jedan put uradio, tako da smo izuzetno zadovoljni. Ovo je jedina deonica koja nije bila asfaltirana ovde, tako da smo na ovaj način zaokružili jednu priču ovog sela. Ovo će svakako značiti kako ljudima iz Tečića, tako i ljudima iz susednih sela koji ovuda prolaze više nego ranije –istakao je dr Aleksandar Đorđević, predsednik opštine Rekovac.

U Rekovcu se privode kraju radovi u zoni Srednje poljoprivredne i osnovne škole uz saniranje atarskih puteva, a sve to u službi građana, rekao je predsednik opštine Rekovac:

-Napokon smo dočekali da Rekovac dobije svoju zonu ispred Srednje poljoprivredne, ali i osnovne škole. Kroz Rekovac prolaze sve teži kamioni, veliki je intenzitet saobraćaja, tako da su ovi radovi značajni najviše iz bezbednosnih razloga. Nastavljamo da radimo u službi građana i nadam se da ćemo raditi još više u budućnosti –istakao je Đorđević.

Rekovac krajem meseca očekuje i jedna kulturno-umetnička manifestacija koja traje već 49 godina. Radi se o saboru „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju“ koji će i ove godine trajati tri dana, od 26. do 29. jula.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar