Barselona zamenu za povređenog Dembelea pronašla u Sosijedadu

|   Sport
Uprava Barselone pokušaće da otkupi napadača Real Sosijedada Vilijana Žozea, kojeg su tokom januarskog prelaznog roka želeli iz Mančester Junajteda i Totenhema. Žoze je do sada u sezoni za tim iz Sosijedada postigao osam golova na 22 utakmice španskog prvenstva. U ovom timu je od 2016. godine.
Foto: Youtube

 

Iako je prelazni rok u Španiji završen, fudbalska asocijacija ove zemlje dopustila je Barseloni da naknadno dovede još jedno pojačanje.

Pravilnik prvenstva Španije je takav da klubovi u slučaju povrede nekog igrača zbog koje će odusvovati sa terena najmanje četiri meseca, na njegov mesto mogu da dovedu zamenu i to u roku od 15 dana.

Fudbaler Katalonaca Usman Dembele ponovo se povredio i to tokom jednog od treninga oporavka od prethodnih zdravstvenih problema. Uprava Barselone pokušaće da otkupi napadača Real Sosijedada Vilijana Žozea, kojeg su tokom januarskog prelaznog roka želeli iz Mančester Junajteda i Totenhema.

Žoze je do sada u sezoni za tim iz Sosijedada postigao osam golova na 22 utakmice španskog prvenstva. U ovom timu je od 2016. godine.