Batak i Jovanović za bolje dane Radničkog

|   Sport
Novi trener Radoslav Batak i novi sportski direktor Aleksandar Jovanović su i zvanično stupili na dužnost sa željom da ostvare zacrtane ciljeve i opravdaju poverenje.
Foto: televizija Kopernikus printscreen

 

Fudbalski klub Radnički preduzeo je nove korake na putu ka boljim rezultatima. Novi trener Radoslav Batak i novi sportski direktor Aleksandar Jovanović su i zvanično stupili na dužnost sa željom da ostvare zacrtane ciljeve i opravdaju poverenje.

Batak se posle 11 meseci vraća na Čair, zatekao je tim koji dobro poznaje i istako da od nekih igrača očekuje više na terenu.

Novi debi za novog trenra je već u subotu kada Radnički gostuje ekipi Kolubare, a Batak ističe da se radi o protivniku koji retko kada gubi bodove na domaćem terenu.

Batak je neke od važnih informacija o narendom rivalu dobio upravo od svog novog saradnika Aleksandra Jovanovića, koji je svoje poslednje igračke dane proveo u ekipi iz Lazarevca.

Čuveni “Aca kapiten” je dete Radnikog za koji je odigrao oko deset sezona, njegova uloga u klubu je sada drugačija ali su ciljevi ostali isti.

Nadajmo se da će bolji dani za niškog superligaša krenuti več od subote, a meč sa Kolubarom, u okviru 10 kola, na programu je od 19 ćasova.

Radnički ovaj susret dočekuje kao 12. na tabeli sa devet bodova iz devet odigranih mečeva.