Belgrade Beer Fest : Više od 59 sati besplatnog muzičkog programa

|   Info
Počelo je odbrojavanje do početka šesnaestog izdanja najposećenijeg festivala u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer Fest-a, koji se održava od 15. do 19. avgusta na Ušću. Organizatori su se i ove godine pobrinuli da festivalskim sadržajima privuku ne samo domaće, već i strane goste.

Ove godine će po prvi put na tri bine biti održano 63 besplatna koncerta za pet dana tako da će posetioci uživati u ukupno 59 sati i 20 minuta muzičkog programa, koji će izvoditi oko 400 muzičara različitih žanrova i pravaca, što je apsolutni rekord festivala. Pored muzičkog programa, u šest programskih zona biće organizovani brojni drugi zanimljivi sadržaji, a na više od 80 štandova u ponudi će biti i preko 300 različitih pivskih ukusa proizvođača iz celog sveta.

Komunalni sistem grada Beograda je spreman, a u najavi su brojne izmene linija gradskog prevoza.

Još jedno iznenađenje za posetioce, u okviru muzičkog programa festivala je u subotu, 18. avgusta, kada će na Main stage-u nastupiti omiljeni rok bend iz Novog Sada, Love Hunters, a festival će u nedelju 19. avgusta zatvoriti Đorđe David. Pored impozantnog spiska izvođača i brojnih zanimljivosti, posetioce festivala i ove godine očekuje međunarodna razmena suvenira.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar