Berlin: Zbog sumnje na bombu evakuisan aerodrom

|   Info
Obezeđenje berlinskog aerodroma Šenefeld, pomislivši da se u prtljagu jednog putnika nalazi bomba, evakuisalo je čitav aerodrom, međutim, ispostavilo da se da je u pitanju bio vibrator.
Foto: pixabay.com


Izvor: Vestionline, Tanjug

 

Nakon što je zabuna rešena, vlasniku je dozvoljeno da nastavi svoje putovanje i dopušteno mu je da zadrži sporni predmet, prenosi "Independent".

Ovo je treća potpuna evakuacija na nemačkim aerodromima u poslednjih 10 dana, zbog čega su aerodromska obezbeđenja izložena kritici, kako navodi "Independent".

U utorak su desetine letova otkazane na aerodromu u Frankfurtu, najvećem u Nemačkoj, kada se ustanovilo da je jedan putnik prošao u zonu za ukrcavanje bez prethodne bezbednosne provere.

Odmah nakon toga letovi su bili otkazani i putnici su morali ponovo da budu proveravani.

Na minhenskom aerodromu 28. jula je otkazano 300 letova takođe jer jedan putnik nije prošao bezbednosne provere, zbog čega je više od 30.000 ljudi moralo je da promeni svoje putne planove.

Putnik sa Šenefelda, za kojeg "Independent" kaže da je 31-godišnji muškarac koji je vibrator kupio svojoj devojci kao poklon, takođe je morao da propusti svoj prvobitni let.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar