Besplatan program obuke za početnike u industriji veb3 tehnologija

|   Infotehno
Superklaster Odličan 3, formiran u okviru projekta Srbija inovira, koji zajednički sprovode Američka agencija za međunarnodni razvoj (USAID) i ICT Hab, pokreće Veb3 Akademiju, besplatan program obuke za početnike u industriji veb3 tehnologija.
Foto: Pixabay

 

Izvor: FoNet

Kako se navodi u saopštenju, program se realizuje u partnerstvu sa kompanijom MVP Vorkšop, liderom u domenu veb3 i blokčejn tehnologija u Srbiji.

Predavanja na Veb3 akademiji održavaće se u Beogradu, kao i onlajn, a prve aktivnosti zakazane su za 21. februar. Tokom osam nedelja polaznici će imati priliku da se bolje upoznaju sa veb3 tehnolgijama, unaprede postojeća i steknu nova znanja u toj oblasti i na taj način priđu korak bliže zaposlenju u jednoj od najbrže rastućih industrija.  

Nova znanja i veštine učesnicima akademije prenosiće više od 20 domaćih stručnjaka u blokčejnu, neki od pionira u toj oblasti u Srbiji sa velikim međunarodnim iskustvom.

Učešće na Veb3 Akademiji je besplatno za učesnike različitih obrazovnih profila i znanja, koji imaju prethodno znanje u domenu IT.

U okviru akademije dostupna su četiri odvojena kursa:  razvoj softvera, upravljanje proizvodima, dizajn proizvoda i makreting i rast u Veb3.

Polaznici se mogu opredeliti da pohađaju jedan ili više kurseva, a po završetku akademije svi koji ispune obaveze dobiće sertifikat o učešću. Najistaknutiji učesnici akademija imaće priliku da nova znanja i veštine predstave i na završnom hakatonu.

Prijave za Veb3 Akademiju su otvorene do 31. januara, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem veb-sajta.

 

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.