Bez vode naselje Šljaka i selo Mezgraja

|   Info
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Slaviše Cekića u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Foto: televizija Kopernikus

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Mezgraja, kod igrališta. Zbog radova na popravci havarije biće povremenih prekida u snabdevanju vodom u celom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Pojavila se voda na asfaltu u Studeničkoj ulici bb. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži je potrebno iskopavanje tako da je moguć prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Izbijanje vode je prijavljeno i u ulici Majakovskog u Duvaništu. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži je potrebno iskopavanje i usled toga biće prekida u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Narodnih heroja. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar