Bogat muzički program na Letnjoj sceni DZK "Kablovi" u Jagodini

|   Život
Pred brojnom publikom, nastupili članovi orkestra Dejana Ljubomirovića, kao i nekoliko vokalnih solista
Foto: TV Kopernikus

 

Na Letnjoj sceni Društva za kulturu „Kablovi“ u Jagodini proteklog ponedeljka priređen je kvalitetan kulturno-umetnički program. Ovaj put, nastupio je orkestar Dejana Ljubomirovića i nekoliko vokalnih solista, koji su se predstavili spletom različitih kola i narodnih pesama sa prostora Srbije. Kako se program na Letnjoj sceni „Kablova“ privodi kraju, Jelena Milić, članica Društva, rezimirala je ovogodišnju sezonu:

-Ovo je bila uspešna Letnja scena. Izuzetno smo zadovoljni odzivom gostiju. Bilo je veselo i zadovoljstvo je obostrano. Naša uprava i članovi se trenutno nalaze u Bugarskoj, na festivalu u Burgasu, tako da očekujemo i neku nagradu sa gostovanja u Bugarskoj –rekla je Milić.

Publika je uživala u sadržaju koji su im predstavili gosti, tako da su svaki nastup pozdravili burnim aplauzima. Sledećeg ponedeljka, 27. avgusta, održaće se poslednji nastup na Letnjoj sceni. Kako je počelo, tako će se i završiti – folklornim nastupom Društva za kulturu „Kablovi“. Ulaz je besplatan, a početak je od 20:30. 

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar