"Bunt" i "Srpski četnici" potpisali protokol o saradnji

|   Info
„Drago mi je da vidim omladinu koja se u ovoj zemlji bori za bolju budućnost“ rekao je tokom potpisivanja protokola o saradnji, proteklog ponedeljka, Milan Vukašinović, član „Srpskih četnika“ iz Australije
Foto: TV Kopernikus

Omladinsko udruženje „Bunt“ iz Jagodine potpisalo je prošlog ponedeljka protokol o saradnji sa organizacijom „Srpski četnici“, čije je sedište u Australiji.

Predstavnici „Bunt“-a, na čelu sa predsednikom Dušanom Markovićem, razgovarali su sa „Četnicima“ o zajedničkoj budućnosti i poslovnoj saradnji, a Marković nije krio da mu je velika čast i zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje sa ovim Udruženjem iz Australije:

-Sa njima smo razmenili iskustva. Predstavili smo im ono što radimo i dobili potvrde da će naš rad biti zapažen, kao i da će dobiti sve pomoći i benefite u našem daljem radu. To je velika stvar za našu organizaciju. Ljudi iz inostranstva, iz srpske emigracije, prepoznali su da postoji stamena i čvrsta omladina, kvalitetan kadar i kvalitetan stožar okupljanja tog kadra. Nadamo se da ćemo ubuduće, potpomognuti sada već velikom bratijom, biti deo velikih pobeda, a nikako podela –rekao je Dušan Marković.

Jedan od predstavnika „Srpskih četnika“ iz Australije, Milan Vukašinović, takođe je izrazio zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje sa „Bunt“-om:

-Drago mi je da ima omladine koja se bori za ovu zemlju. Potpisivanje ovog sporazuma je prvi korak ka našoj saradnji i potrudićemo se da se u Australiji i inostranstvu pročuje o ovom Udruženju i da se zna da u ovoj zemlji postoji omladina koja se bori i koja hoće bolju budućnost za svoju zemlju. Mi iz inostranstva pomagaćemo i ulagaćemo koliko možemo –rekao je Vukašinović.

Udruženje „Bunt“ je svojim novim saradnicima uručio povelju počasnog članstva, kao i poklone, a potom je usledio i zajednički obilazak manastira Jošanica i spomenika generalu Draži Mihailoviću.

Dušan Miletić
 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar