Čeka se ponuda za Jovančića, stiže vezista Inđije

|   Sport
Iz vrha aktuelnog šampiona države je tokom pandemije poručeno da će klub ovog leta prodavati više nego obično kako bi prevazišao kruzu i kako bi uhvatio zalet za narednu sezonu.

Paralelno sa pripremama za nastavak aktulene sezone u Crvenoj zvezde rade  i na pripremi predstojećeg prelaznog roka. Iz vrha aktuelnog šampiona države je tokom pandemije poručeno da će klub ovog leta prodavati više nego obično kako bi prevazišao krizu i kako bi uhvatio zalet za narednu sezonu. Manje-više je poznata tranfer lista u Zvezdi, a među onima koji bi prvi mogli da napuste Marakanu je Dušan Jovančić.

Za stamenog vezustu crveno-belih nije prestalo interesovanje iz Mađarske, a Ferencvaroš čeka povoljan trenutak da završi posao u vezi sa dovođenjem 29-godišnjeg igrača koji ima iskustva igranja u Ligi šampiona.

Ferencvaroš je kao potencijalno pojačanje označio još jednog Srbina, međutim njegova naredna destinacija biće upravo Crvena zvezda. Radi se o vezisti Inđije Mihajlu Banjcu. Levonogi 21-godišnji fudbaler se dokazao u dresu novog superligaša, a Zvezda je već dogovorila saradnju koja bi trebalo da se ostvari po završetku aktuelne sezone.