CSKA mu nudio tri miliona godišnje, ali je transfer Milutinova ipak propao

|   Sport
Pored Moskovljana, za Milutinova se interesuje i Barselona, ali je gotovo izvesno da do transfera ovog leta ipak neće doći. Aktuelni ugovor 24-godišnjem centru važi do leta 2020. godine.

 

Nikola Milutinov ipak ostaje u Olimpijakosu i pored velikog interesovanja CSKA. Kako javljaju grčki mediji, klub iz Pireja odbio je ponudu za transfer vrednu 1,5 miliona evra, zbog čega su dalji pregovori prekinuti.

U Olimpijakosu od ranije imaju stav da svoje košarkaše neće prodavati učesnicima Evrolige, osim ako ta ponuda nije dovoljno velika da za dobijeni novac mogu značajno da ojačaju svoj tim. CSKA je do sada slao dve ponude za srpskog košarkaša, a Grci su odbili i drugu pojačanu. Da je bilo dogovora, srpski igrač bi u novom timu zarađivao tri miliona evra po sezoni.

Pored Moskovljana, za Milutinova se interesuje i Barselona, ali je gotovo izvesno da do transfera ovog leta ipak neće doći. Aktuelni ugovor 24-godišnjem centru važi do leta 2020. godine. On je 2015. učestvovao i na NBA draftu, gde su da odabrali San Antonio Sparsi.

Nikola Milutinov je u prošloj sezoni pokazao odličnu igru, a samo na 28 utakmica Evrolige prosečno je ubacivao koševe za 11,7 poena, uz 7,9 skokova i 1,5 asistenciju.

U Olimpijakosu je od 2015. godine. Igrao je još i za Partizan i Hemofarm.