Dačić: Za sada nema informacija o hapšenju Radulovića

|   Info
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da za sada nema nikakvih informacija o hapšenju Rodoljuba Radulovića, poznatijeg kao Miša Banana, u Južnoj Americi.

„Za sada nikakvih informacija nema, da li se to uopšte desilo i da li je to aktuelna tema… Za sada se ambasadi (Srbije) niko iz brazilskih vlasti nije obratio“, rekao je Dačić za televiziju Prva.

On je dodao da je Ministarstvo spoljnih poslova tražilo „neke potvrde i informacije iz zemlje“ koju mediji spominju.

Protiv Radulovića u Srbiji se vodi više sudskih procesa, zbog sumnje da je bio povezan sa narko-klanom Darka Šarića, koji se tereti za šverc pet tona kokaina iz Latinske Amerike.

„Pošto je taj čovek vezivan i za odnose sa mnom, ja sam bio najsrećnjiji i kada se Šarić predao, jer će svi moći da odgovore i pitaju šta imaju o raznim izmišljotinama o meni“, kazao je Dačić.

On je rekao da jeste sedeo sa Raduloviće u kafani, ali mnogo pre nego što je bilo ko mogao da kaže bilo šta loše o tom čoveku.

Ministarstvo pravde Srbije juče nije imalo informacija o hapšenju Rodoljuba Radulovića.

Prema pisanju beogradskih medija, Radulović je uhapšen u Brazilu s lažnim pasošem. Dnevni list Kurir pisao je da će brazilska policija kolegama u Srbiji poslati otiske prstiju kako bi bili sigurni da je reč o Raduloviću.

Izvor: Beta

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar