Dan mladih

|   Info
Kancelarija za mlade Raška, po šesti put je obeležila 12 avgust Medjunarodni dan mladih. Program je počeo tribinom , na kojoj su uspešni mladi ljudi iz oblasti muzike i sporta, kroz razgovor, preneli svoja znanja i iskustva svim zainteresovanim posetiocima.

 Nastavljajući svoje aktivnosti koje su namenjene mladima Kancelarija za mlade  Raška je Medjunarodni dan mladih obeležila programom, u kome su na najbolji mogući način – primerima dobre prakse, pokazali, koliko su rad, trud, motivacija, podrška okoline,  bitni,  da bi se u nekom poslu uspelo,  bez obzira na to odakle potičemo. Sagovornici na ovu temu su: Nikola Terzić – višestruki laureat na harmonici, Bogdan Trikoš – senirski  karate reprezentativac i Milan Drakula – stariji omladinac u biciklizmu. Pored toga Kancelarija za mlade Raška  organizovala je humanitarnu žurku za koju menadžerka  Ivana Pejčić kaže:

„Sav prihod sa žurke ići će mladima i deci sa posebnim potrebama“.

U okviru Medjunarodnog dana mladih organizovano je još aktivnosti. Koordinatorka Ivana Ilić kaže da je jedan tim mladih iz Raške, uz pomoć OEBS-a u Srbiji i Kancelarije za mlade iz Novog Pazara, otputovao u Novi Sad  - „Evropsku prestonicu mladih“, a drugi je radio na promociji Raških duhovnih svečanosti u Baljevcu i Jošaničkoj Banji.

Kancelarija za mlade  Raška se svojim aktivnostima  trudi da DAN MLDIH bude svaki dan i da ono što organizuju, uvek bude na inicijativu mladih.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar