Deca loših muzičara u subotu u Nišu

|   Život
Beogradski funk-rock sastav Deca Loših Muzičara (DLM) održaće nakon šest godina samostalni koncert u Nišu, u subotu, 20. aprila u O2 Oxygen Event klubu (Nikole Pašića 23), od 21h.
Foto: Dušan Mirković

 

“DLM su osnovani 1988. godine i jedan su od najznačajnijih bendova na ovdašnjoj sceni od devedesetih godina do danas”, poručuju organizatori koncerta.

Publika će 20.aprila u niškom klubu Oxygen imati priliku da čuje hitove iz svih faza karijere ovog sastava, kao što su „Dobar dan“, „Doživotno osuđen na ljubav“, „Vlade Divac“, „Let There Be Rock“, „Disko klub“, „Flora i Fauna“ „Prolećni dan“…

„Dragi naši prijatelji južnoprugaši, koristim priliku da Vas pozovem na naš koncert koji ćemo održati 20.aprila u klubu Oxygen u Nišu. Nismo se videli šest godina, vreme je da se vidimo. Vaš temperament je tako jak, isto kao i naš, tako da očekujem dobru zabavu. Očekujte lavinu dobrog zvuka sa bine, vidimo se“, poručio je pevač grupe DLM Nenad Petrović povodom niškog koncerta.

Karte u pretprodaji po znatno povoljnijoj ceni od 1.200 rsd u prodaji su do subote, 20. aprila do 14h u agenciji „Clock Travel“, Trg Republike br 6. Na ulazu u O2 Event klub Oxygen od 20h cena ulaznice iznosiće 1.500 rsd.

Deca Loših Muzičara su prethodni put nastupili u Nišu 23. juna 2018. na festivalu Nisomnia, a poslednji samostalni koncert u Nišu održan je pre tačno 10 godina, u Banovini, 28. juna 2014.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar