Do slobodnog parking mesta preko Viber aplikacije

|   Info
Na ovogodišnjem Hakaton takmičenju, koje je uz saradnju kompanije Rakuten Viber i uz podršku Parking servisa organizovano maja meseca u Nišu, pobedu je odneo tim mladih programera koji su predstavili ideju o aplikaciji koja bi olakšala problem pronalaženja slobodnog parking mesta u gradu.
Foto: televizija Kopernikus

 

Nakon samo mesec dana došlo je i do realizacije te ideje i JKP „Parking servis“ – Niš danas može svojim korisnicima da predstavi svoj prvi četbot na Viber platformi pod nazivom Parking – Niš, saopšteno je iz ovog javno komunalnog preduzeća.

“Ovaj vid komunikacije putem Viber aplikacije omogućava korisnicima da u realnom vremenu pronađu najbliže slobodno parking mesto u Nišu. Četbot je dostupan na dva jezika, srpskom i engleskom i možete mu pristupiti potpuno besplatno putem QR koda na našem sajtu”, saopštio je JKP „Parking servis“ – Niš.

Uputstvo za korišćenje Viber četbot aplikacije može se naći na sajtu www.nisparking.rs ili u Korisničkom servisu, ulica Generala Milojka Lešjanina 39 i pozivom na broj  018/517-778.

Četbot na Viber platformi

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar